Followers


Hafiz - Untuk Kamu (ost Ombak Rindu)
Mp3-Codes.com

Saturday, May 21, 2011

I Hate Perampas !

actually aku benci perampas as like you ! huh , kau da rampas kakak angkat aku . well , dulu bukan main lagi kau hina-hina dye . haha ! bila tak ad kawan mula lha cari orang yang kau hina , kau kutuk . hish -.- muka memang tak segan . N btw , please ubah perangai kau yang always tergedik-gedik ngan jantan . aku geli lha tengok . dulu kau suka kutuk orang n said they look like bohsia ! now , benda tu terkena balik kat kau . actually , aku memang tak suka ngan perangai kau yang kuat touching tu . *mengada-ngada tau tak ? pikir aku nak pujuk jgn harap lha kan ;) huem ! menyampah -.-

No comments: