Followers


Hafiz - Untuk Kamu (ost Ombak Rindu)
Mp3-Codes.com

Monday, May 2, 2011

Sy Nak Shopping !

hye semua . da lama tak update blog . urm , boring giler seyh . tak tau nak wat pe ?! dlm kepala otak sy cuma  nak shopping n hangout je . tp , family semua bzy ! huem . dyeorg semua sebuk bekerja . sy sorang2 je mcm tunggul kayu kat depan laptop . grr -.- kesian giler ! kalau lha mama bg sy keluar dengan kawan2 kan best . mesti happy tak terhingga . tp , mama tak suka sy terlampau sosial . tengok mood mama lha nak bg hangout ke tak ? kdg2 sampai merajuk coz tak bg hangout ngan kengkawan punye pasal ! huem , agak2 bila lha sy nak hangout kan ? nak harapkan family , dyeorang bzy . kalau ngan kengkawan . jgn tanye . 100% tak bg punye . eh2 ! sy teringin nak mandi kat sunway lagoon 1 family . dah lama tak jejak sunway ! masuk tahun nie dah 6 tahun tak pergi . haha ! kesian gler . urm , tak pe lha ! kalau dyeorang semua bzy . tunggu lha sy besar nnt . tiap2 minggu ley pergi . kalau ad duit lha kan . haha ! bubye ;)

3 comments:

khai said...

wawawwa.......best la orng tu dpt g shopping

Anonymous said...

waa...cantiknya blog..
siap lagu lagi

Tyra Rara said...

khai : jgn jeleous ;)


anonymous: thanks babe ;P