Followers


Hafiz - Untuk Kamu (ost Ombak Rindu)
Mp3-Codes.com

Friday, September 9, 2011

arif danial x D

hey , saya nak cakap yang saya asyik rindu dekat abg allisa , a.k.a. ARIF DANIAL . pelik-2 lha fikiran saya nie . huem , okay . serious tyra teringin sangat nak jumpa abang , nak contact abang . tapi , belum ada rezeki nak buat macam manakan ?

tyra harap abg cepat sembuh . abg sakit sebab tyra kan ? minta maaf ye bang . tyra rasa bersalah gilaa kat abang . huem , bila lisa cakap abang accident . tyra jadi tak tentu hala . macam nak nangis pun ada . tapi tak nak ! malu ^_^ hihihi . 

abang , tyra pakai g-shock abang . kalau boleh tyra tak nak bukak sebab sayang nak tinggalkan jam tu . hari-2 tyra bersihkan . hee :D tak nak ada habuk . takut abg mara . hihihi . pape pun terima kasih untuk semuanya kay :)


semalam kat dalam kelas time geografi dalam buku lisa tulis ' peneroka di tanah ' tyra tulis ' peneroka getah ' HAHAHA ! tak ada kena mengena pun . then lisa tanya , ' kau ingat sapa tyra ? sampaikan tulis pun tak betul ? masing-2 gelak . then tyra ckp ' aku ingat kat abang kau lha , adooiii -,- . sampai ke situ sekali ke ? hihihi

okay , tyra nak cakap sampai sini ja . yang selebihnya taknak ! malu ^_^
take care ARIF DANIAL ;) . kdaa !

No comments: