Followers


Hafiz - Untuk Kamu (ost Ombak Rindu)
Mp3-Codes.com

Thursday, September 1, 2011

tema kami , biru !!

kebiruan seperti air di laut kan ? hehehe . tulisan pun nak biru jugak x P . nak sedondon . kurang 3 orang dalam pic nie . sorang lagi tengah snap pic nie .

  seronok betul suasana kat kampung . time nie lha yang paling saya happy . kerana bersatu dengan keluarga . da lama tak bergembira macam nie . tp , raya tahun nie tak berapa meriah lha . 

--> okay , nak tengok awek cover cun turun tangga tak ? 
  jeng ! 
           jeng ! 
                    jeng !!!
 cantik tak baju raya saya ? baju nie saya pilih sendiri untuk diri saya dan jugak mama sy :) . btw , dalam pic nie nampak sangat ke yang muka sy nie da matured ? umur sy baru 14tahun . huem ! duit raya dapat sikit ja :'( . tak dapat nak beli phone baru , haihh =,=

---> datang raya kat rumah nenek sedara sambil posing di jendela rumahnya , cewaahhh ! ayat nak jiwang je x P . nak tengok ?
            1     
                        2
                                    3 
tengah termenung nie , teringat plak sy kat si dia . macam mane ley masuk dalam kepala otak sy pun tak tau :3 . haihh =,= marah GIRLFRIEND dye nanti !!

--> nie gambar kitaorang semua !! 
    ta
        raaa !!!!
 abang ipar sy sorang je tak ada baju biru . spoil =,= . takpe okay lha tu ada baju . daripada tak ada . dye tak sempat nak beli . sebuk sangat bekerja nak bagi kitaorang duit raya . ngeh3 !

--> melihat telatah si kecit nie hah !! comel sungguh macam sy . mampus kalau mama dye baca >.<
click ! 
      1 
              2
                       3
jeng ! jeng jeng !!
this is what we call happy family . I'm really love them like my life . auwww , shuweetnya ! tapi tak cukup sorang iaitu abg sulung sy . dye balik rumah ibu mertuanye di kelantan

--> okay . cukup sampai sini ja untuk korang tahu . nak tahu selebihnya ? jumpa sy lha yeee x D . kdaa !

No comments: